Kuvvetler arası geçişe sende dur de

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı tarafından yapılan dış kaynaktan muvazzaf astsubay alımlarında şuan bir haksızlık söz konusudur. Milli Savunma Bakanlığı tarafından bir kişi bir kaç kuvvete yerleştirilmiş olup Kara Kuvvetleri ve Deniz Kuvvetlerinde eğitime başlayan adaylar Hava Kuvvetlerini asil olarak kazanınca bulundukları kuvvetlerde eğitimi bırakıp Hava Kuvvetleri'ne geçiş sağlamak istemişlerdir. Hem bulundukları kuvvetlerden giremeyenler mağdur olmuş hemde geçiş yapmak istedikleri kuvvetlerdeki adayları mağdur etmek istemektedirler. Geçiş yapıldığı taktirde bir çok kişi mağdur olup açıkta kalacaktır. Bu konuda bir düzenleme yapılmasını talep ediyor kuvvetler arası geçişin sağlanmamasını istiyoruz. Herkese tek bir seçim hakkı verilmeli ki mağduriyet söz konusu olmasın. Vatanına, milletine bağlı ve bu kutsal mesleği layıkıyla yerine getireceğine inanan gençler olarak hazır bekliyoruz ve bu konuda önlem alınması hususunda gereğinin yapılmasını arz ederiz. Bizde Vatanını Seven Evlatlarız bize yapılan haksızlıga dur diyelim lütfen

Bugün Tugay imzanı bekliyor!

Tugay Aydın bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Recep Tayyip Erdoğan: Kuvvetler arası geçişe sende dur de». Tugay ve imza atan diğer 41 kişiye katıl.