Kadın,erkek,çocuk,hayvan istismarı ve şiddetine daha ağır hapis cezası istiyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

*hayvanlara ugulanan şiddete dur dememiz gerekiyor. Hayvanlara uygulanan şiddetin insanlara uygulandığında nasıl mahkemelerde sonlandığını biliyor ve hayvanlara o minik dostlarımıza uygulanan her türlü şiddete karşı olduğumuzu belirtiyor ve hayvanlara eziyet yani şiddet eden insanlara ağır hapis cezası verilmesini talep ediyoruz. Çünkü hiç bir canın bedelinin para olmadığını düşünüyoruz para cezası yerine ağırlaştırılmış hapis cezası istiyoruz.

* Acil yardım hattını arayan kadınlardan yüzde 57'si fiziksel şiddete, yüzde 46,9'u cinsel şiddete, yüzde 14,6'sı enseste ve yüzde 8,6'sı tecavüze maruz kalıyor.

* Çocukların yarısı ensest mağduru

* 5–10 yaş arası çocukların yüzde 55'i ensest mağduru.

* 10–16 yaş arası çocukların yüzde 40’ı ensest mağduru.

*şiddet eğilimli bir çok insana gereken cezanın altında ceza verilmesinden rahatsızlık duyuyorum ve empati kurduğum zaman bu durumun herkesin başına gelebileceğini ve yetkililerin bu duruma bir el atıp zihinsel ve fiziksel şiddet uygulayan insanlara gereken cezanın verilmesini talep ediyorum unutmayın bizlerin başına aynı olaylar gelmedi diye gelmeyeceği anlamına da gelmiyor tedbir almak gerekiyor ve zihinsel ve fiziksel şiddetin istismarın her türlüsüne karşıyız.

Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Bugün Ayşe imzanı bekliyor!

Ayşe Palta bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Recep tayyip erdoğan: Kadın, erkek,çocuk, hayvan tecavüzlerine daha ağır hapis cezası istiyoruz.». Ayşe ve imza atan diğer 102 kişiye katıl.