İslam Birliği kurulsun

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Dünyadaki savaş ve terör sorunlarının büyük çoğunluğu İslam dünyasında cereyan ediyor. İslam ülkelerinin dışında çözüm üretmeye çalışan ülkeler ve güç sahipleri yeni sorunlar üretmekten fazlasını yapamıyorlar. Çünkü öncelikle olması gereken Müslümanların kendi içlerinde birlik oluşturabilmeleridir.

İslam hem adı ile hem ortaya koyduğu hayat tarzı ve ilkeleri ile barış dini iken, barışı her şeyin önüne koymakta iken savaşla, terörle bu kadar boğuşması ve bütün bu sorunları çözememesi manidardır.

Liderler birlik olma iradesi gösterirlerse bütün sorunlar çok kısa sürede çözüme kavuşabilir. Filistin meselesi, Kudüs'ün konumu, Mekke ve Medine'nin konumu, Doğu Türkistan'da yaşanan sorunlar, kaynayan Kürt coğrafyası, yaralı Suriye, Arakan müslümanlarının durumu, Kıbrıs meselesi, Keşmir, Afganistan, Açe, bütün bir Afrika ve daha nice sorunlar. İçimizde sürekli türeyen ve büyüyen terör örgütleri ancak kurulacak bir siyasi birlikle çözülebilir.

Hiç dolambaçlı yollara gitmeye gerek yok. Önce siyasi birlik kurulmalı, sonra ekonomik ve dini meseleler için gerekli kurum ve kuruluşlar oluşturulur.

Haydi değerli liderlerimiz! Korkmaya gerek yok. Birlik olmak için yeterince güçlüyüz. İhtiyacımız olan güç silah gücü tahrip gücü değil, barış iradesi, kardeşlik gücü, tarihten gelen bağlarımızdır, değer yargılarımızdır.

Başkalarını suçlamayı bırakıp birlik oluşturmalıyız.

Bugün Feyzeddin imzanı bekliyor!

Feyzeddin Alpkıray bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Recep Tayyip Erdoğan: İslam Birliği kurulsun». Feyzeddin ve imza atan diğer 46 kişiye katıl.