İdam istiyoruz !!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Kadınlara , çoculara, hayvanlara yapılan işkencelerin, tecavüzlerin son bulmasını istiyoruz ve bunun karşılığında idam gelsin istiyoruz . En çok yaşamayı hak eden çocuklar vahşi ve insanlık dışı bir şekilde önce tecavüz sonra işkence edilip öldürülüyor. Fakat bunları yaşatanlar hapishanede bizim vergilerimizle yiyip içiyorlar normal bir şekilde yaşıyorlar. Asıl en acı ölümü hakeden onlar. Sokakta daha rahat yürümek , kadınları , çocukları, ve hayvanları sokakta daha rahat ve özgürce dolaştırabilmeliyiz. Hep beraber birlik ve beraberlik içinde olursak bu idamı getirebiliriz. Gün geçtikçe bu olaylar artıyor, kimse korkmuyor tecavüz, edip bir masum cana kıyarken çünkü biliyorlar başlarını sokacak bir çatı var ve karınları orda çok rahat doyuyor. Biz o çatıya “HAPİSHANE” diyoruz. Biz müebbet, hadım falan değil İDAM İSTİYORUZ.

Bugün Gülşah imzanı bekliyor!

Gülşah Şahin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Recep tayyip erdoğan : İdam istiyoruz !!». Gülşah ve imza atan diğer 55 kişiye katıl.