0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

1) Hapishanelerde yaşı ilerleyip ailesinden ayrı kalanlar var bunu anlayabilmek için lütfen kendinizi mahkum ve ailelerinin yerine koyun.

2) Hapishanelerde artık yer yok örnek verecek olursak 30 kişilik yere 40 kişi vermişler. Mahkum sayısı kapasiteyi aşmış durumda. Bu durumu da anlayabilmek için kendinizi tek kişilik bir odada 3 kişi kaldığınızı hayal edin.

3) Devlet cezayı kişi ıslah olsun diye verir. Ceza verildikten sonra Yargıtay'da 10 yıl sonra kesinleşen bir dava düşünün ve bu 10 yıl içerisinde bir daha o suçu işlememiş birini. İşte bu yüzden birçok mahkum için geçerli bir durum olan anlattıklarımız ortada bir haksızlığın olduğunu göstermektedir. Haksızlığa hepiniz uğramışsınızdır lütfen haksızlığa uğradığınız zamanlarınızı hayal edin.

4) Bizlerin burada istediği af affedilince bir daha o suçu işleme oranı sıfır olan kişilerin affedilmesidir. Affedilmesi halkın vicdanını zedeleyecek olan kişilerin bunun dışında tutulmasıdır.

5) Lütfen sizlerde imzalayınız bu imzalar sayesinde bu ses duyulacak ve çok büyük bir sevap işlemiş olacaksınız. Sizleri seviyoruz.

Bugün Kader imzanı bekliyor!

Kader Mahkumu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Recep Tayyip ERDOĞAN: Hüküm giymiş kader mahkumları için af elzemdir hapishaneler kapasiteyi aşmış durumda.». Kader ve imza atan diğer 5 kişiye katıl.