Düğünlerde maganda kurşunları son bulsun. Kuru sıkı dahi kullanılmasın.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Bu hafta sonu bir akraba düğününde idim. Jandarma gerekli uyarıları asmıştı ancak buna rağmen düğün boyunca silahlar susmadı. Oynamaya bile kalkamadım çünkü açık hedef olmaktan korktum. Jandarmayı aradım geldiler. İlk geldiklerinde düğün sahipleriyle hoş beş edip yemek yiyip nazikçe uyarıp gittiler. Tabii böyle uyarılınca onlar gider gitmez silahlar kaldığı yerden devam etti. Çocuklarda dahi silah vardı. Alkol de alınıyordu. Etraf gerçekten çok tehlikeliydi. Evet silahların çoğu kuru sıkıydı ancak özendirici suç olarak da oldukça korkunç ve tehlikeli. Elinde gerçek silah olmayan çocuklarda da oyuncakları vardı. Maganda kurşunlarından  giden canlar artık yetti. Ve bu maganda lar bu durumu erkeklik diye adlandırarak çocuklarını da bu şekilde yetiştiriyorlar. Jandarma 3 kez geldi düğünü kapatacaklarını bile söylediler ancak gece 4 e kadar bu şov devam etti. Taki düğün sahibi silahlara dayanamayıp yeter diyene kadar. Demem o ki parası olan herkes silahlanıyor. Ve bunları istedikleri yerde kullanabiliyorlar. Yalvarırım bu saçmalığa bu bağnazlığa bu rezalete bu vahşete bu cehalete son verin. Sadece birisi yararlanınca veya ölünce değil silah patladığı an nezarette yatmayı göze alsınlar. Bu konuda yasaları yeniden düzenleyin. Silah edinme ve kullanma ve kullandırma koşullarıyla ilgili keskin yaptırımlar uygulayın. Teşekkürler.

Bugün Merve imzanı bekliyor!

Merve Kalkan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Recep Tayyip Erdoğan: Düğünlerde maganda kurşunları son bulsun. Kuru sıkı dahi kullanılmasın.». Merve ve imza atan diğer 46 kişiye katıl.