Kampanya Kapatıldı

Doktorlara Silah Taşıma Ruhsatı Verilsin

Bu kampanya 24 destekçiye ulaştı

Biz hekimler yıllarımızı okuyarak, çalışarak ve nöbet tutarak geçirdik. En büyük gayemiz insanlara hizmet oldu. Çoğu zaman kendimizden ailemizden fedakarlık ettik.

Ancak son yıllarda toplumuzda gelişen şiddet sarmalı bizi sahipsiz ve edilgen gören kişiler tarafından üzerimize yaptırım olarak uygulanmaya başlandı. Hekimleri mutlak kölesi ve emir eri gören bir güruh gün geçmiyor ki bizi taciz etsin, yaralasın veya öldürsün.Ne açıklamalar ne kınamalar ne de şiddete sıfır tolerans politikası buna çare oldu.

Artık doktorlar risk grupları olan avukat, kuyumcu, muhtardan daha güven içinde değildir. Bu toplumda hala varolan güzel insanlar ve ailelerimiz için kendimizi korumalıyız. Silah taşıma ciddi caydırıcılık yapacaktır.

Bugün dogan imzanı bekliyor!

dogan alpay bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Recep Tayyip Erdoğan, cumhurbaşkanı: Doktorlara Silah Taşıma Ruhsatı Verilsin». dogan ve imza atan diğer 23 kişiye katıl.