Beden eğitimi öğretmenliğinde kpss alan bilgisi kalksın!!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Beden eğitimi öğretmenliği bölümü olarak artık tamamen branşlarında başarılı spor konusunda yetenekli eğitimci adayların yerine tamamı ile beden eğitimi hakkında spor hakkında yeteneği olmayan kişilere yapılacak olan alan bilgisi sınavıyla öğretmen olarak atayacak olmanız ülke sporunun ve beden eğitiminin geleceğini karartacaktır.Bizler beden eğitimi öğretmenliği bölümü öğrencileri ve mezunları olarak sadece teorik bilgiye sahip ve uygulama konusunda yetersiz kalacak kişilerin atanmasına karşıyız.Şu husus hiç bir zaman unutulmamalıdır ki biz beden eğitimciler işlerini sahada yapacak olan bireyleriz mademki alan bilgisine tabi tutucaksınız o zaman bizleri tıpkı okullarımızı kazanırken girdiğimiz o özel yetenek sınavları gibi sınavlara tabi tutun.Bizler için en iyi alan bilgisi öğrencilere anlatacak olduğumuz spor branşını öncelikle kendimizin uygulayabilmesi ve öğrencilere anlatabilmesidir.Bizler ülke geleceği için yetiştireceğimiz sporcuları sadece kağıt üzerinde teorik bilgiler  aktararak yetiştiremeyiz.Önemli olan alanımız hakkındaki teorik bilgilerimizi sahada uygulayabiliyor olmamızdır.Alan bilgisi ile öğretmen olup o bilgileri sahada,derslerde,antrenmanlarda uygulayamayacak olan gösteremeyecek olan insanların öğretmen olmasına da bu ülke sporuna bu şekilde ket vurulmasına da tamamen karşıyız.Bu sorunun çözümü hakkında başta SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’ın ve MİLLİ EĞİTİM BAKANIMIZ ZİYA SELÇUK’un biz beden eğitimcilerin sesini duymalarını ve konuyla ilgilenmelerini bekliyoruz.

Bugün Mücahit imzanı bekliyor!

Mücahit Kürkçü bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Recep tayyip erdoğan : Beden eğitimi öğretmenliğinde kpss alan bilgisi kalksın!!!». Mücahit ve imza atan diğer 391 kişiye katıl.