0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Türkiye'nin dört bir yanında 100 binlerce yetişkin erkek hayatlarının en verimli çağında, bazıları daha yeni bir hayat kurmuşken, eşini çocuklarını arkada bırakıp, bazıları askerlik vazifesini yerine getirmek için hayatlarını kurmayı erteleyerek görev yerlerine gittiler.       Şimdi bedelli askerlik haberini alan, yaşı tutan ve maddi yeterliliği olanlar önlerindeki uzun zamanı nasıl geçireceklerini düşünüyorlar. Bedelli haberinin gelmesi için uzun süre beklediler, onlar askere daha yeni gitmişken bu haberi alarak askerlik vazifesine devam etmek psikolojik açıdan çok zor. Daha vakit var, bir şeyleri değiştirebiliriz, bedelli askerlikten yararlanma şansları varken lütfen onları da bu yasaya dahil edin. Lütfen fiilen askerlik yapan, görev başında olan askerlerin de bu haktan yararlanması için yasaya özel hüküm ekleyin. Bu yasa onların da kazanılmış hakkıdır. Bir şeyleri değiştirmek imkansız olamaz!

Bugün Şerife imzanı bekliyor!

Şerife EMEK KARA bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Recep Tayyip Erdoğan: Bedelli askerlikten fiili askerlik hizmetine başlamış olan askerler de yararlansın.». Şerife ve imza atan diğer 92 kişiye katıl.