MSB 2018 Dış Kaynak Muvazzaf Astsubaylık Alımında Yedekte Kalan Astsubayların Mağduriyeti

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Recep Tayyip Erdoğan ve tarafına Tayfun Yaman bu kampanyayı başlattı

2018 Yılı Türk Silahlı Kuvvetleri Dış Kaynaktan Muvazzaf Astsubay Aday Temini Kapsamında 22.01.2019 tarihinde mülakata katılma hakkı kazanarak tüm aşamaları başarılı bir şekilde tamamladık. Öncelikli olarak Fiziki Yeterlilik Testi uygulamalarında belirtilen tabloya uygun olarak spor faaliyetlerimizi gerçekleştirerek sözlü mülakata hak kazandık. Genel bilgi düzeyi ve genel kültür bilgisi dahilinde adayı tanımaya ve mesleğe uygunluğu analiz etmeye yardımcı olan sözlü mülakat aşamalarınıda başarıyla tamamladık. Kurumunuz tarafından sevk edildiğimiz hastanelerce, sağlık yönetmeliğine uygun olarak aldığımız heyet raporlarımızı Personel Temin Daire Başkanlığı'na teslim ettik. Bütün bu aşamaları tamamlamak için; çalıştığı iş yerinden izin alamaması üzerine istifa edenler, yaş şartına takılarak son senesi olanlar, kundaktaki bebeklerini geride bırakanlar, tek hayali olanlar, işsizler vs. olarak birçok zorluklarla katılım sağladık. 24.06.2019 tarihinde açıklanan alım sayısı ile birçoğumuz kayıt hakkı kazanamadık. Kontenjanların arttırılmasını talep ediyoruz. Bu konudaki mağduriyetimizin ortadan kaldırılmasını rica ediyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.