0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Euzûbillâhimin’eş-şeytânirracîm Bismillahirrahmânirrahîm

Kıymetli yurttaşlarım;

Emperyalist güçlerin desteği ve kararıyla, sözde "Hapse atılan CHP'li milletvekillerini kurtarmak, onların haklarını aramak..." maksadıyla başlatılan, gerçekte ise FETÖ'nün ve âvânesinin vatanı bölmek ve emperyalist güçlere peşkeş çekmek amacıyla hazırladığı algı operasyonlarına; gizli planlarla da başta tutuklu olan Pastör Andrew Brunson'ı, saniyen 15 Temmuz Darbe Girişiminden tutuklanan FETÖ'cüleri kurtarmak gayesiyle yapılan "ADALET YÜRÜYÜŞÜ"yle amaçlanan iç savaş ve Reis-i Cumhurumuz'a karşı yapılmak istenen her türlü menfi harekete karşı dünyaya Türkiye'de adaletin gayet seyrinde işlediğinin bir göstergesi olarak tüm dava arkadaşlarımızı, vatanın has evlatlarını bu kampanyayı imzalamaya davet ediyorum.

Türkiye son kale! Dünya'daki mazlumların umudu! Din, dil, ırk, mezhep, cinsiyet ayrımı yapmadan herkesin hâmîsi!

Türkiye biterse adalet biter! Türkiye biterse adaletsizlik hakim olur! Türkiye biterse mazlumların, müslümanların gözyaşları artar! Dünya emperyalist güçlerin elinde kukla olur! Kaos, katliam ve soykırımların başlangıcı olur!

Zaman vatana sahip çıkma zamanıdır! Zaman gaflet uykusundan uyanma vaktidir! Zaman asrın en adil ve en büyük liderinin arkasında olma, kurulan tuzakları bozma, siyonist ve emperyalist güçlerin planlarını alt-üst etme vaktidir!

Allâh Yar Ve Yardımcımız Olsun... Devletimize, Milletimize ve Reisimize zeval vermesin...

ERDAL TEK

NOT: BU KAMPANYA ŞAHSIMA AİTTİR. BU KAMPANYA KAPSAMINDA DEVLETİN HİÇBİR KURUM VE KURULUŞUYLA HERHANGİ BİR ALAKAM YOKTUR.

Bugün Erdal imzanı bekliyor!

Erdal Tek bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Recep Tayyip Erdoğan; Asrın En Adaletli Lideri Diyorsan İmzala, Algı Operasyonunu Boz!». Erdal ve imza atan diğer 47 kişiye katıl.