Annem için değerdi

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

"ANNEM İÇİN YAPTIM"

15.02.2019 tarihinde yayınlanan Müge Anlı programında babasını öldürdüğünü itiraf eden G.A için başlatılan kampanya her bireyin sağ duyulu olmasını istiyorum.Herhangi bir baba evine mutluluk,huzur,sevgi ve saygı ortamı sağlayamıyorsa  baba değildir.Baba öyle 4 harften ibaret olan kelime parçası da değildir.Yıllarca çocuklarına ve eşine zorbalık yapmış ve darp etmiş olan Gazi Akbıyık ceza evinden şartlı tahliye olmasının ardından 4 gün sonra yani 18 Ocak günü eşine silah zoruyla senet imzalatmaya çalışırken büyük kızı G.A ‘ın araya girmesiyle çıkan kargaşada kurşunun Gazi Akbıyık’a isabet etmesi sonucu hayatını kaybetmiştir.G.A Müge Anlı’ya bulunduğu itirafta babasının ölümünden sorumlu olduğunu annesini korumaya çalıştığını ve sonucunda babasının öldüğünü anlattı.Gencecik dünyalar güzeli bir kız ve daha 17 yaşında üniversite için hayaller kuran çabalayan bir kardeşimiz.Defalarca darp edilmiş,annesinin darp edilişini görmüş ve aile içi şiddete maruz kalmış.En acısıda babasının arkadaşı tarafından tacize uğramış ama babası bu olayı aileye sindirmeye çalışmış.Hayata tutunmalarını sağlayan annelerini korumak için kendi hayatını kararttı şimdi.Olabilidiğince sesimizi duyuralım ve bu kardeşimizi yalnız bırakmayalım.Kardeşimiz ceza almasın.Bu sefer yargı elini vicdanına koysun.Bu bir cinayet değil,özgürlük mücadelesidir.

#annemiçindeğer

#annemiçinyaptım