Üniversitelerdeki Yurt Sayıları Arttırılsın, Açıkta Kalan Olmasın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Üniversiteye yeni başladım ve kyk hala çıkımadı. Ek kontenjanlarda yedekteyim, ilk yedek listesi açıklandı ve sıralama değişmedi. Evimiz, arabamız vb. üstümüze dair herhangi birşey yok. şuan yememden içmemden kesiyorum, kaldığım evin kirasını ödemek için. ailem para gönderirken zorlanıyor. kısacası maddi imkanlarım yeterli olmadığı halde yurt çıkmadı. 1 aydır mağdurum ve şuan binlerce öğrenci benim durumumda veya daha kötü durumlarda okumaya çalışıyor.   Yurt sayılarında yetersizlik var ve bu çok önceki yıllarda da böyleydi.

Bu Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin yıllardır çözemediği bir durum. Bunun artık çözüme ulaşmasını istiyoruz. Mağdur olmak istemiyoruz. BİZDEN ÖNCEKİ NESİLLER BU SIKINTILARI YAŞADI, BİZDE YAŞIYORUZ AMA BİZDEN SONRAKİ NESİLLERİN BU SIKINTILARI ÇEKMESİNİ İSTEMİYORUM. KİMSE İSTEMİYOR. LÜTFEN EN KISA ZAMANDA ÇÖZÜME KAVUŞSUN.

Bugün Uğur imzanı bekliyor!

Uğur Abacıoğlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Recep Tayyip Erdoğan: Üniversitelerdeki Yurt Sayıları Arttırılsın, Açıkta Kalan Olmasın». Uğur ve imza atan diğer 13 kişiye katıl.