ÜLKEMİZDE SURİYELİ GÖRMEK İSTEMİYORUZ!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Bizler Yüce Türk gençleri ve vatandaşları olarak artık ülkemizde bulunan Suriyeli vatandaşların ülkelerine en kısa zamanda geri gönderilmesini istiyoruz.

Sürekli bulunduğumuz şehirlerde Suriyeli vatandaşların giderek artan yoğunluğu yüzünden artık kendimizi kendi ülkemizde mülteci gibi hissetmeye başladık. Özellikle Suriyeli erkeklerin (aralarında iyi niyetli olanları dışarıda bırakarak) genç kızlarımıza ahlaksız yaklaşım ve tavırları bizleri giderek rahatsız etmekte.

Mağaza ve dükkanlarda Türkçe yazıların giderek azalıp yerine Arapça yazıların asılması, iş başvurularında daha az paraya çalışıyorlar diye neredeyse tüm dükkanlarda kendilerinin işe alınıp bizlerin kendi ülkemizde işsiz bırakılması artık zorumuza gitmektedir.

Zamanında ülkelerinde ki yaşam savaşından ötürü kendilerini yıllardır ülkemizde misafir etmekteyiz evet nerede bir mazlum varsa elhamdülillah biz Türkler oradayız çok şükür fakat ülkemize girdikleri günden beri suç oranları artmış bulunmaktadır. Youtube ve haberlerde sürekli ülkemizde çıkarttıkları kavga ve olayların görünen kısımlarını izlemekteyiz bol bol. Kendileri ülkemizde eğlenerek yaşamaktalar, Türk gençleriyle de çokca uğraşmaktadırlar.

En ama en içimizi acıtan ve zorumuza giden, asla kabul edemediğimiz konu ise bizim Yüce Türk Askerimiz orada, onların memleketlerinde savaş verirken kendilerinin burada ellerinde nargilelerle, tesbihlerle eğlenip, gezip tozması artık kabul edilebilirlikten çıkmıştır!!! Bunları kendilerine ileten bazı vatandaşlarımıza da yaptıkları “gülünç ve alaycı” cevapları artık sinir sabrımızı son safhaya getirmiştir!

Artık kendi ülkeleri temizlenmiş ve biz Türk milleti olarak orada yüzlerce askerimizi şehit vermişken bir an önce kendi ülkelerine geri dönmelerini istiyoruz! Kendi ülkemizde yabancı gibi yaşamayı istemiyoruz!

Yarın öbür gün kendi içlerinde birleşip bize karşı ayaklanmayacakları ne malum? Bizim bizden başka dostumuz yok. Türk Milleti her zaman yalnızdır! Artık Suriyeli vatandaşların acınacak üzülecek bir yanları kalmamıştır! En kısa zamanda ilgili kişilerin bu mevzuya el atıp çözüm bulmasını rica ediyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti Var Olsun! ��

Bugün Ezgi imzanı bekliyor!

Ezgi Sili bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Recep Tayyip Erdoğan: ÜLKEMİZDE SURİYELİ GÖRMEK İSTEMİYORUZ!». Ezgi ve imza atan diğer 63 kişiye katıl.