Çocuklar sevgiyi hak eder tecavüze uğrayıp öldürülmeyi DEĞİL.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Çocuklar parkta rahat rahat hareket ederken oynamayı hak ederler ama bazı ard niyetli insan kılığındaki pislikler o melek bedenleri ele gecirmeye çalışıp katlediyorlar idam onların gözlerini korkutmak vs. daha temiz güzel bir yaşam yaşamamıza yardımcı olabilir bizde geleceğin anneleriyiz biz neye ve kime güvenerek bu ard niyetli dünyaya çocuk getirelim o yüzden lütfen gereken yapılsın yapılması için sesimizi duyuralım yada anne ile babaya sorsunlar onlar ne yapılmasını istiyorsa o yapılsın ama onlar cezasız kalmasın

Koruyamadik sizi affetmeyin bizi...

#eylül 8 yaşımda #gizem 6.5 yaşında  #leyla 6 yaşında #adanada 4 yaşındaki cocuga tecavüz etti  #3 yaşımdaki kız bebeğe tecavuz etti ve iç organları patladı ve öldü  #öz baba kızına tecavüz etti kanser annenin gözünün önünde anne kanser çünkü pislik herif hem karısına ters ilişki yapip arkadan tecavüz etti kanser olmuştur doymak bilmeyen o pislik kızınada aynısını yapip kızın bünyesi dayanamayinca ölmüştür bunlar bitmedi bitmiyecekte bitirmek için sessiz kalma yarın onlar bugün sen bilemezsin kimin başina geleceğini destek çık bize.

Bugün Zeynep nazife imzanı bekliyor!

Zeynep nazife Tekin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Recep tayyip erdoğan: Çocuklar sevgiyi hak eder tecavüze uğrayıp öldürülmeyi DEĞİL.». Zeynep nazife ve imza atan diğer 44 kişiye katıl.