ÇEKE HAPİS CEZASI KALKSIN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Özgür Özel (CHP Grup Başkanvekili) ve tarafına Haydar Zirek bu kampanyayı başlattı

ESNAF TÜKENDİ,  ne alacağını alabildi ne iş yapıp para kazanabildi, yasadıgı memleketinin icinde olan kur yükselmeleri siyasi olayları seçim kampanyaları derken esnaf yok oldu gitti ve sonunda çeklerini ödeyemedi, ödeyemeyince mahkemelere çıktık,  mahkemeler odeyemedigimiz çek tutarı kadar üzerine Adlı para cezası altında bir o kadar daha yeni borc üretti mahkemeler , ESNAFIN parası olsa zaten çeki olduğu alacaklisina ödeyecek, 50 bin borcu varsa mahkemeden sonra 100 bin oldu artık borcu ve bu mahkemelerin verdiği bu adli para cezasını 30 gün icinde ödeyemeyen esnaf 5 yıl hapse mahkum oldu , sonuç itibari ile bu isten ne alacaklı ne de borçlu karlı çıktı, alacaklı alacağına uzaktan bakıyor, borçlu 5 yılını hapisde geçirmek üzere cezaevine gidiyor,  ESNAFIN CEZAEVINDE NE IŞI VAR, AİLELER PERİŞAN OLDU, 250 BIN ESNAF CEZAEVINE GIRMEK ICIN SIRADA BEKLİYOR,  1 MILYON AILE PERISAN OLDU, BIRAKIN BIZI CALISALIM BORCUMUZU ODEYELIM, CEZAEVINDE NASIL BORÇ ODENIR, ÇEKE HAPIS CEZASI KALDIRILSIN , DAHA DA GEC OLMADAN COZUN BU ISI

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.