Babam için adalet!!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Babam işlemediği cinayetten 8 yılını Mahmutlar L tipi kapalı ceza infaz kurumunda tamamlamış bulunuyor.. görgü şahidi (itirafçı) de olmasına rağmen kişiyi serbest bırakan mahkeme heyeti e fetö terör örgütü mensubu çıkınca, dava çıkışmaz bir hal almış zanlınında fetöcü olmaması içten bile değildir. Ki, birkaç mahkemeye gelmeye ve zorla getirilme kararına rağmen hâkimler değiştikten sonra gelipte kısa biröaorgulama sonucunda serbest bırakılmış olup babam ve diğer 4 kişi cinayeti işleöemelerine rağmen 8 yıldır hüküm özlü olarak tutuklular.. adaletim bir an önce tecelli etmesi babam gibi suçsuz kişilerin artık beraat etmesini sabırla bekliyoruz..

Geçen yıllar, yaşlanan gönüller..

Hiç birşey geçmişi ve babamın sağlığını geri veremez ama hiç değilse suçsuz olduğu anlaşılıp beraat ederse bir nebze rahatlayacağız inşallah..

Devlet büyüklerimizin bu davaya el koyup adaletin tecellisini artık hızlandırılmasını arzı talep etmekteyiz (çöplük cinayeti)

Ben Alanya (Tosmur'lu)

,musa özdemir (kerimcik) torunu

Mustafa özdemir (şapka) oğlu serdar özdemir..

Gereğinin yapılmasını arz ederim..

Bugün Adalet bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı imzanı bekliyor!

Adalet bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Recep Tayip Erdoğan : Babam için adalet!!!». Adalet bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı ve imza atan diğer 5 kişiye katıl.