yavru köpeğin heykelini istiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

2001'de Moskova'da bir metro istasyonunda, 22 yaşında bir kadın, Malçik adındaki köpeği 6 yerinden bıçaklıyor. bir kaç dakika sonra köpek can veriyor. Bizim yavru gibi gündeme oturuyor mevzu, kadın tutuklanıyor, 1 yıl psikolojik tedaviye gönderiliyor. Malçik'in heykeli yapılıyor Mendeleyevskaya durağına, 17 yıldır orada sergileniyor ve hayvanseverler tarafından yıl dönümünde güller çiçekler bırakılıyor. Bu olay hiç unutulmadı.

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde ormanlık alanda bulunan dünya güzeli yavru köpeğin 4 bacağını ve kuyruğunu kesen canilerin bulunmalarını ve en ağır şekilde cezalandırılmalarını istiyoruz. Ancak bunun unutulmaması için de ayrıca heykelini istiyoruz! Yapılmalı ki bu vahşet unutulmasın. Hikayesini çocuklarımıza anlatalım. İyi insanların buna tepkili olduğunu, duruşumuz olduğunu caniler görsün.

Bugün yusuf imzanı bekliyor!

yusuf Aslanyurek bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «re:yavru köpeğin heykelini istiyoruz». yusuf ve imza atan diğer 17 kişiye katıl.