Vratimo prof. Hržinu 4​.​D razredu!

0 have signed. Let’s get to 200!
At 200 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Karla Braovac started this petition to Ravnateljica and
  • Vijest da dobivamo novu profesoricu iz matematike nas je sve uzmenirila. Ulazimo u posljednju školsku godinu i mjenja nam se profesorica iz najbitnijeg i obaveznog predmeta na maturi. Upoznati smo s prof. Hržinom i njenim načinom rada. Nitko ne želi u zadnjoj godini mjenjati sve na što smo navikli. Kako ćemo mi bez plusića i Hržinih najboljih šala? S prof. Doroteom nitko nije bio zadovoljan na izbornoi nastavi. Prebrzo objašnjava gradivo i daje previše domaće zadaće. Nemamo pojma kakve će nam testove sastavljat, ali znamo da nam nije u interesu zadnju godinu imati grozne ocjene iz matematike. Navodni razlog promjene profesora je taj što prof. Hržina ima preveliku satnicu. Zašto joj ne mogu biti oduzeti neki niži razredi? Na primjer, prvašići ili drugaši? Oni se još nisu navikli na nju i nije im posljednja godina. Prošle godine smo ostali bez prof. Tašner i to nas je skoro jednako uznemirilo. Želimo da nas za maturu priprema profesorica koja već godinama uči generacije u Lucijanki i koje uvijek rezultiraju s odlično napisanim maturama, a ne prof. koja je tek prošle godine došla i još nije ni upoznata sa svim profesorima. Nadam se da ova odluka nije konačna i da postoji bar mala šansa da se u školske klupe vratimo sa našom najdražom profesoricom Hržinom. Lp!
0 have signed. Let’s get to 200!