Kampanya Kapatıldı

Rapor yenileme çilemiz bitsin! +1 özellikdeyiz ve bu +1 ömür boyu bizimle

Bu kampanya 1.328 destekçiye ulaştı

RAPOR YENİLEME ÇİLEMİZ SON BULSUN

Hayatınızda herhangi bir hastalık için rapor çıkardınızmı bilmem. Ama eğer yaşadıysanız ne kadar meşakatli bir işlem oldugunu az çok bilirsiniz.

Eğerki bir de engelli raporu için elinizde rahatsız bir çocukla aylarca hastanelere ( fakülteler başta olmak üzere, bizim gibi küçük illerde yaşayanlar fakülteye yönlendiriliyor) gidip gelmek hava koşulları, yol koşulları sağlıklı bir çocukla bile zorken DOWNLU bir çocukla gidip gelmek hastanelerde saatlerce beklemek, bagışıklıkları düşük oldukları için enfeksiyon kapması oldukça eziyet ve tehlikeli oluyor.

Bilinçsiz insanların söylemleri, bazı duygu yoksunu hastane çalışanlarıyla muhatap olmak ruhsal açıdan çok yıpratıcı bir durum haline geliyor.

Bizim çocuklarımız ömür boyu bu işleme maruz bırakılıyor. iyileşecek bir rahatsızlık degil. Biz ömür boyu eğitim almak zorundayız. Lütfen zor olan hayatımızın birde rapor çilesiyle zorlaşmasına izin vermeyin. Bizlere ömürlük rapor verilmesi için yardımcı olun.

Biz +1 özellikdeyiz bu hücremiz ömür boyu bizimle lütfen el ele verip sesimizi duyurmamıza yardımcı olun.

Unutmayalım, belkide senin imzan ve paylaşımınla bir çok downlu çocugumuz bu çileden kurtulacak.

Bugün zeynep imzanı bekliyor!

zeynep dumlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Rapor yenileme çilemiz bitsin! +1 özellikdeyiz ve bu +1 ömür boyu bizimle». zeynep ve imza atan diğer 1.327 kişiye katıl.