OYLAR GEÇERSİZ SAYILMALI.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

16 Nisan 2017 Türkiye Anayasa Değişikliği Referandumu, Türkiye Cumhuriyeti'nin Anayasasını köklü bir şekilde değiştirecek düzenlemeler içermektedir. Dolayısıyla devletin bekası ve halkın Anayasal özgürlüklerinin güvencesi için için değiştirilecek Anayasa maddeleri üzerinde uzlaşı sağlanması gerekmektedir. Yapılan referandumda ne yazık ki sandıktan Yüksek Seçim Kurulu'nun mührü bulunmaksızın boş oy pusulaları çıkmıştır. Yüksek Seçim Kurulu, "Bu oyların da dışarıdan getirildiği ispatlanmadıkça geçerli olacağı" yönünde karar almıştır. Lakin seçim bittikten sonra alınan bu karar, Yüksek Seçim Kurulu'nun tarafsızlığını ve güvenilirliğini zedelemekle birlikte, aynı zamanda seçim sonucunun meşruiyetini de ortadan kaldırmaktadır. Seçim sonucunun meşru kılınması ve gerçek sonuçlara ulaşılması için mühür olmayan oy pusulaları geçersiz sayılmalıdır. Milletin iradesi, millete teslim edilmelidir!

Bugün Rana imzanı bekliyor!

Rana Özfemir bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ranaozdemir07.rz@gmail.com : Sandıktan YSK mührü olmadan çıkan oy pusulaları geçersiz sayılsın! REFERANDUM». Rana ve imza atan diğer 415 kişiye katıl.