Stanowcze nie dla smogu w Radomiu!

0 have signed. Let’s get to 100!

Tak jak Pan prezydent Radomia, wspomniał chcemy, żeby Radom zapierał dech w piersiach z powodów innych niż smog. Jako Radomianie, prosimy żeby pan Prezydent w ramach władzy powierzonej w wyborach bezpośrednich, wykorzystał swoje przywileje w celu efektywnego zmniejszenia zanieczyszczenia powietrza w gminie Radom.

Złe powietrze to zagrożenie dla naszego zdrowia, a przede wszystkim dla zdrowia naszych bliskich. Czas odłożyć problemy polityczne na bok, i zadbać o osoby, które zaufały Panu swoim dobrobytem i zdrowiem.

Prosimy, o bardziej konkretne i zdecydowane działanie, niż przeznaczenie małej części budżetu miasta na wymianę pieców grzewczych i wskazówki dla straży miejskiej. Mamy nadzieję, że zmniejszenie zanieczyszczenia stanie się priorytetem ważniejszym niż ulica Narutowicza czy remont Placu Jagiellońskiego. Liczymy na Pana i Pana kabinet.

Petycję podpisujemy za zdrowie Pana, Pana bliskich, wszystkich nas i naszych blisikch.

Today: Nie dla smogu w Radomiu is counting on you

Nie dla smogu w Radomiu needs your help with “Radoslaw Witkowski: Stanowcze nie dla smogu w Radomiu!”. Join Nie dla smogu w Radomiu and 14 supporters today.