Kadın Doğum Uzmanlığı Sadece Kadınlara Ait Olsun...

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
R. Tayyip Erdoğan - TBMM - Sağlık Bakanlığı ve tarafına Mustafa Gunes bu kampanyayı başlattı

Yüzde doksanı Müslüman olan bir ülkede, mahremiyetlik açısından kadın doğum uzmanlığı alanında erkeklerden ziyade sadece ve sadece kadınlara ait olunması daha doğru olacağı kanaatindeyim. Eşlerimizin en mahrem olan uzuvlarını yabancı bir erkeğe Mecburiyetten ötürü,  istemeyerek de olsa  büyük bir rahatsızlık duyarak tedavi sürecine gitmelerinden duymuş oldukları rahatsızlığı buradan duyurmak istiyorum. Şimdiye dek bu konu ile alakalı biz müslüman vatandaşlar bir söylemde bulunmuş olsak da ancak gerekli olan adım hiçbir zaman atılmadı. Bugün bayan bir doktora muayene olmak için randevu alabiliyoruz ancak doğum zamanı geldiğinde bayan bir doktorun doğumu yapmasını isteyemiyoruz ve yabancı bir erkeğin bu doğumu gerçekleştirmesine mecbur bırakılıyoruz. Bu durumdan dolayı çiftler özel hastanelerin fahiş fiyatlarına mecbur bırakılıyor. Devlet Hastaneleri'nin artık bu konuyla alakalı gerekli hassasiyeti Devlet Büyüklerimizin ve Vatandaşlarımızın desteği ile sonuçlandırmak istiyoruz. Bu hususta bizlerle aynı duygu ve düşünceleri paylaşan herkesin destek olmasını istiyorum.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.