KERKOJME DREJTESI NGA QSHA!!

0 have signed. Let’s get to 5,000!
At 5,000 signatures, this petition is more likely to get picked up by local news!
x y started this petition to QSHA

Me date 3.06.2021 Maturantet I neshtrohen provimit me detyrim te gjuhes se huaj. Provimi zgjati rreth dy ore e gjysem. Kjo vjen si pasoje e nje testi te keqorganizuar,me nje veshtiresi te larte.

Gjithashtu u tha qe periudha online nuk do te perfshihet ne provime. Do te perfshihen vetemgjerat kryesore qe cdo maturat duhet ti dije. Besuam ne fjalen tuaj dhe menduam se do kishte drejtesipor ne provimin e zhvilluar diten e djeshme cdo fjale e juaja ishte e kote.

1- Kishte shume njohuri qe I perkasin periudhes kurkemi qene online si:
        kushtorja e 3-te. inversioni te multiple choice.

2- Nuk na dhate  asnje model testi per anglishten.Dhe ne menduam se do ishte nje provim I thjeshte I nje niveli mesatar.

Keto nuk kane rene nder vite me rradhe dhe ju pikerishte gjeni te na I beni ne. Maturanteve tuaj qe kemi dy viteqe ndeshemi me situata nga me te veshtirat. Na eshtedashur te sakrifikojme veten duke u stermunduar per te kapur mesimet online. Pikerisht matures sone e gjetet ti vendosni klecka dhe te mundoheshit te dilnim sa me keq.

Duam te kemi nje ndryshim te kufijeve te pikeve nga 53 ne 50 si dhe tolerim per pyetjet qe I perkasin periudhesonline. Nese ju nuk do reagoni do veprojme ne!

0 have signed. Let’s get to 5,000!