Te ndalohet seriali kinse humoristik "Fara e flliqtë"

Te ndalohet seriali kinse humoristik "Fara e flliqtë"

0 haben unterschrieben. Nächstes Ziel: 100.
Bei 100 Unterschriften wird die Petition mit höherer Wahrscheinlichkeit in den Empfehlungen gelistet!
Mendim Shala hat diese Petition an Qeverise se Republikes se Kosoves und gestartet.

Kerkohet nga Kryeminstri Avdullah Hoti dhe nga Ministrja e ministrise se kultures, rinise dhe sportit te Republikes se Kosoves Vlora Dumoshi, qe serialin kinse humoristik "Fara e flliqtë", i cili transmetohet ne televizionin e Klan Kosoves, t'a ndaloj dhe asesi te mos shfaqet ne tv-te tona. Ky serial, duke filluar nga vete emri pemban nje fjalor shamjesh e fyrjesh, nje fjalor qe nuk do te duhej te ndegjohej ne tv tona. Nuk mund ta kuptoj askush deri me tani misionin e ketij seriali te pakuptimte e degjenerues. Nje serial te tille do te mund ta na e deshironte vetem ai qe nuk ia do te miren rinise sone dhe Kosoves. As armiku, nuk do te kujtohej per nje serial kaq te demshem e pa asnje vlere. Ai promovon antivlera njerzore nga me te demshmet per shoqerine.

0 haben unterschrieben. Nächstes Ziel: 100.
Bei 100 Unterschriften wird die Petition mit höherer Wahrscheinlichkeit in den Empfehlungen gelistet!