Petition Closed

Shpalljen NON GRATA të historianit turk Talha Uğurluel, për fyerjen ndaj Skënderbeut!

This petition had 1,573 supporters


Skënderbeu është simboli ynë kombëtar dhe si i tillë mbrohet prej Kushtetutës dhe Kodit Penal. Kërkojmë shpalljen NON GRATA të historiani turk Talha Uğurluel për fyerje të simboleve kombëtare shqiptare. Kërkojmë zbatimin e ligjit penal shqiptar dhe parimin e reciprocitetit mes popujve sanksionuar nga e drejta ndërkombëtare!


Today: Shqip is counting on you

Shqip ON needs your help with “Qeveria shqiptare: Shpalljen NON GRATA të 16 Historianit turk Talha Uğurluel, për fyerjen ndaj Skënderbeut!”. Join Shqip and 1,572 supporters today.