KUNDER NGRITJES SE ÇMIMEVE

KUNDER NGRITJES SE ÇMIMEVE

42 have signed. Let’s get to 50!
Started
Petition to
Qeveria Shqiptare

Why this petition matters

Protesto!

Protesto kunder ngritjes se çmimeve qe rendojne ne xhepin tend .kunder ngritjes se çmimeve te drithrave dhe nenprodrukteve te tij (miellit,bukes),kunder ngritjes se çmimit te ujit,te energji elektrike ,Hidrokarbureve( Naftes, Gazit , Benzines) ,kunder ngritjes se çmimi te plehrave kimike .Ne nuk jemi ne lufte me asnje shtet tjeter , ne jemi ne lufte me shtetin tone dhe me njerezit qe na rrethojne,jetojne dhe punojne per kete shtet . Kapitalizmi  thotë: Lufta imagjinare duhet të jetë më shumë se lufta konkrete.Kjo vërteton se lufta ndaj njeri-tjetrin është më e keqe dhe të vret më shume se lufta me armikun.

42 have signed. Let’s get to 50!