Ti dërgohet formulari i OFL ç’do shtetasi që ka drejtuar institucione shtetërore.

Ti dërgohet formulari i OFL ç’do shtetasi që ka drejtuar institucione shtetërore.

0 hanno firmato. Arriviamo a 500.
Più firme aiuteranno questa petizione a ottenere una risposta da parte del decisore. Aiuta a portare questa petizione a 500 firme!
Jonida Meta ha lanciato questa petizione e l'ha diretta a Qeveria e Shqipërisë e a

Prej dy ditësh në mbarë opinionin shqipfolës po diskutohet “risija” OFL ( Operacioni Forca e Ligjit). Një strukturë e re që sipas qeverise do rrisë dhe do jape rezultate konkrete në luften kunder krimit te organizuar. Prej 2 ditesh kjo strukture ka nisur shpërndarjen e një formulari ku i kërkohet elementëve të caktuar kriminalë të deklarojnë të ardhurat e tyre.  Një strukture e re me huqe te vjetra do ta cilesoja. Them huqe të vjetra pasi deri më tani “kategoria që u ka bërë keq Shqipërisë dhe që nuk janë dënuar ndonjëherë janë PESHQIT E MËDHENJ!

Ndaj unë kërkoj nga të gjithë ju që të firmosim këtë peticion duke i kërkuar drejtuesëve të OFL të shpërndajnë Formularin e Deklarimit të Pasurisë ç’do njeriu që ka punuar në institucionet shtetërore. Kjo duhet të fillojë ashtu sikurse pastrohen shkallët, nga lart poshtë.

Ndaj i lutem drejtuesëve të OFL ti nisin pa humbur kohe formularin (vijon si me poshte)

Edi Rama dhe ministrat e tij

Erjon Veliaj, shoket e shoqet e tij, familjaret e gruas deri ne brezin 3. 

Pandeli Majko

Lulzim Basha dhe vartësit e tij 

Sali Berisha dhe ministrat E tij

Ilir Meta dhe ministrat e tij

Monika Kryemadhi 

Fatos Nano dhe ministrat e tij

Kryetarët e Gjykatave

Gjykatësit

Prokurorët 

Drejtorët e policive nga viti 1991 e deri më sot. 

Drejtorëve në çdo sektor publik. 

Te lutem firmose dhe shperndaje!

0 hanno firmato. Arriviamo a 500.
Più firme aiuteranno questa petizione a ottenere una risposta da parte del decisore. Aiuta a portare questa petizione a 500 firme!