PTT posta ücretlerini düşürsün !

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Her yıl artan posta tarifeleri yüzünden mağdur olan birçok vatandaşımız  2018 de gelen %30 ve üzeri zamlarla daha fazla mağdur olmuştur. Öyle ki yurt içinde gönderimi yapılan bir kartpostal ücreti dahi son zam ile beraber 2.30 tl olmuştur. Bu kartpostal ve mektup,kargo gönderim ücretlerinde ki aşırı artış bizim gibi PTT kurumunu sürekli kullanan vatandaşları fazlasıyla mağdur etmekte ve kullanımı azaltmamıza sebep olmaktadır. Kurumun bastığı her pulu her kartpostalı heyecanla bekleyip alan bunu dünyanın her tarafına sevgiyle gönderen, eskiyi yaşatmaya gönlünü vermiş hobileri olan insanlar çok üzgün. PTT gibi yıllardır müşterilerinin ihtiyaçlarına öncelik veren güvenilir bir kurumun en kısa zamanda bu konu üzerinde durarak sesimizi duyacağını mektup ve kartpostal ücretlerini düşüreceğini umut ediyoruz. Kampanyamıza destek veren herkese teşekkür ederiz.

Bugün Kader imzanı bekliyor!

Kader Öztürk bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ptt: PTT posta ücretlerini düşürsün !». Kader ve imza atan diğer 54 kişiye katıl.