0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Sürekli olarak internet sitelerinden alisveris yapiyoruz. Ptt ile anlasmasi olmayan sitelerden alışveriş yaptigimizda küçücük bir pakete 16 lira kargo ödüyoruz ve kisacik zamanda mazota zamin gelmesini bahane ederek defalarca zam yapan ptt den fazlasiyla rahatsiziz. Farkli firmalarla calismak istemedigimiz icin ptt yi tercih ediyoruz fakat maalesef satin aldigimiz urunden bile fazla kargo ucreti örüyoruz. O kadar ücret odemek bir tarafa kargolarimiz dagiticilar tarafindan elimize cok gec ulasiyor. Bunun nedeni olarak da ptt işçilerinin hakli olarak cok az personelle calistiklari icin bir bolgenin dagitimini tek basilarina omuzlarina yüklenmesi. Lutfen artik bu ise bir care bulun 5 yıldır ptt yi tercih ediyorum ama artik ben ve benim gibi binlerce insan ptt ile calismaktan vazgececek. Çoğu kisi vazgecti bile. Sosyal medyada her yerde ptt nin haksiz zamlari konusulmakta ve buna artik bir care bulunmasini talep etmekteyim. Saygilarimla.

Bugün Sevcan imzanı bekliyor!

Sevcan Baş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ptt kargo zamlari geri çekilsin! Ptt dagitim işçilerine bindirilen yük hafifletilsin !». Sevcan ve imza atan diğer 104 kişiye katıl.