0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Anne babalara kitapçık hazırlanmalı ve her ilde her anne babaya eğitim verilmeli. Anne baba dışında çocuklara eğitim verilmeli. Davranışları gözlemlenmeli. Korkudan cinsel istismara karşı sessiz kalan çocukların bundan korkup utanmamaları ve birilerine sıkıntılarını anlatması gerektiği söylenmeli. Acil durumlarda nereleri araması gerektiği. Tanımadıgı birinin onu dokunarak sevmemesi gerektiğini. Dokunarak sevmekten kastın tertemiz temiz duygularla sarılıp öpmek. Ellemek cinsel organına dokunmak olmadıgı. Okuldaki rehberlikçiler veya bir eğitimci her ilde her aile ve çocuga bu eğitimi vermeli. Bilinçli bir toplumiçin. Bilinçli aileler. Ve bu bilinçli aileler için bilinçli çocuklar yetiştirmeliyiz. Lütfen bir imzada siz atın ve umarım Türkiye böyle bir eğitim olur. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onları kendilerini korumak için bilinçlendirirsek onlarda büyütecekleri çocukları bilinçlendiricektir. Pedofili bir hastalık olarak görülmemeli suç olarak görülmelidir.

Bugün N imzanı bekliyor!

N A bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Psikologlar: Anne babalara eğitim vererek çocuk istismarlarını en aza indirmek hatta yok etmek.». N ve imza atan diğer 139 kişiye katıl.