PROU SOROLL A TAMARIT, RESPECTEM LA NATURA

PROU SOROLL A TAMARIT, RESPECTEM LA NATURA

438 personas han firmado. ¡Ayuda a conseguir 500!
Creada

Por qué es importante esta petición

Iniciada por Altafulla Tamarit

Atès que en els darrers anys, la contaminació acústica ha anat en augment, en nivells que considerem totalment desmesurats, els veïns i veïnes diem PROU SOROLL A TAMARIT.

Creiem que l'activitat turística ha de ser compatible amb la conservació de la natura i en aquests moments, el soroll de la zona turística està afectant considerablement la Reserva de la fauna del riu Gaià com també el descans dels veïns i de les veïnes.

Nosaltres preferim passejar tranquil.lament pels camins de la vora del riu Gaià escoltant els ocells que l'enrenou de la música estrident dels campings. Volem anar a la platja de Tamarit per sentir les onades i no la cridòria dels speakers amb volums intolerables. Volem sopar relaxadament a les nostres cases i gaudir de les converses sense la invasió de la música provinent de la discoteca i el karaoke ... 

Per tal de fer compatible l'activitat turística amb la conservació del nostre entorn natural, cal un respecte mutu que actualment no existeix i que garantiria el descansa i la qualitat de vida a tot el nostre entorn.

Per aquest motiu, demanem a l'Ajuntament de Tarragona, es comprometi a la regulació  d'una normativa on es tinguin en compte solucions immediates en contra la contaminació acústica de la Plana de Tamarit i vetlli per la preservació de l'entorn.

438 personas han firmado. ¡Ayuda a conseguir 500!