Petition Closed
Petitioning Pronet Güvenlik Satış Müdürü Aydin Bolkar

Pronet Güvenlik: Pronet'in 'Cayma Bedeli Yok' yalanına SON!

Pronet Satış Ekibi binlerce insanı 'sistemden istediğiniz zaman ek bir ücret ödemeden çıkabilirsiniz' vaadiyle dolandırmaktadır.

Pronet'in satış temsilcileri -belki satış primi almak için, belki de satış müdürlerinden aldıkları bir taktikle- 'dilediğiniz zaman ücretsiz iade edebilirsiniz' vaadi ile kurulum randevusu alarak, kurulumu yaptıktan sonra da alelacele imzalattıkları sözleşme ile 2 senelik taahhüt alarak RESMEN DOLANDIRMAKTADIR. Hep birlikte bu gerceği ortaya çıkarmak ve bu soyguna yasal yollarla DUR demek için imza topluyoruz.

İşte tüm pronet kullanıcılarının aynı vaadle kandırıldığının ispatı:

Sikayetvar.com'dan tuketici şikayetleri:

Pronet Güvenlik Yanlış Bilgi Verildi!
Cem P. | 26 Mart 2013 10:50

Dükkanıma Pronet kamera sistemi kurdurdum verilen tüm bilgilerin yanlış olduğunu iptal ettirmek istediğimde gördüm. Kurulurken iptal ettirmek istediğinizde 4 ay önceden haber verin yeterli başka hiçbir taahhütünüz yok denmişti ancak bunu istediğimde satış elemanı nedense telefonlarıma bakmamakta şirketten görüştüğüm kişiler ise 24 aydan önce çıkamayacağımı ve söküm ücreti ödemem gerektiğini söylemektedirler. Tüm bu olanlara rağmen o satış elemanı işine de devam etmektedir. Sözleşme yapana kadar herşey çok güzel ondan sonra ilgilenilmiyor.

Pronet Güvenlik İptal İçin Yüksek Ücret Talep Ediyor!
Levent Ç. | 22 Mart 2013 11:01

Sekiz ay önce bir arkadaşım Pronet alarm sitemi bağlattı ve bağlatan arkadaşımın tanıdığı Pronette çalışıyor bağlatan arkadaş kendi kredi kartından ödemeyi yapacağını söyledi bende bu şekilde bağlattım eve hiç aylık fatura gelmedi bende kendi ödeyeceği için kendi kartından ödeneceği için haberim olmadı ve arkadaşımın kartından bugüne kadar hiç ödenmemiş ve 6 sonra eve 400 tl lik bir toplu fatura geldi. Bende Proneti aradım durumu söyledim kart benim adıma değil ve iptal etmek için 1000 tl lik bir hesap çıkarttılar ve bana fax gönderip iptal dilekçesi yazıp daha sonra iptal edeceklerini söylediler tekrar aradığımda avukata verdiklerini söylediler şikayetçiyim gerekirse mahkemeye kadar gideceğim.

Pronet Güvenlik İptal Yapılmıyor!
Nurullah K. | 21 Mart 2013 17:00

Benim borçla açtığım bir ufak dükkanım vardı o sırada bulunduğum muhite hırsızlık olayları yaşandı hemen peşinden Pronet satış danışmanı geldi. Bana da diğer müşterilere yaptıkları gibi kurulum ücreti yok 2-3 aya sabit kurdan 32 dolar ödeme yapacaksınız sonrası sınırsız kullanım olacak vs. vs. bunun üzerine 2 yıl taahhüt yapamam borcum çok kendime güvenemiyorum dedim. Buna istinaden Pronetin satış danışmanı taahhütün hiç bir önemi yok istediğin zaman hiç bir ücret ödemeden iptal ediyoruz biz müşterilerimizin en iyi şekilde hizmet ve mağdur etmemektir dedi. Bunun üzerine onayladım ama haberim bile olmadan avukatlık olmuşum ve bilgilendirilme gelmedi.

Pronet Güvenlik Yüksek Ücret Talep Ediyor!
Yelız U. | 22 Mart 2013 09:00

Pronet alarm kullanıcısıyım, sistemi satarken bir ilgi bir alakadır, ama nedense sistemi söktürmek istediğimde bir türlü aranmıyorum, tam 1 hafta peşlerinde koşmama rağmen halen daha gelmediler vede aramadılar, birde üstüne yüklü miktarda ücret isterdiler, ona da ok dedim ama halen daha yoklar.

Pronet Güvenlik Yanlış Bilgi Verildi Mağdur Oldum!
Serpil Y. | 20 Mart 2013 09:19

Pronet Güvenlik abonesi olduğum güvenlik sisteminizi iade etmek istiyorum. Cihazların satan kişi ne zaman istersem ücretsiz olarak sökebileceğini taahhüt ederekten satışını yapmış olup sözleşmenin önemli olmadığını bildirmiştir. Bende sözleşmeyi okumadan imzaladım ve şimdi de iflas ettiğim için iptalini istiyorum başkasına devir etmem gerektiğini belirtiyorlar. Devir alacak kimseyi bulamadığım için benden 250$ isteniyor.

Tüm şikayetler için:

Letter to
Pronet Güvenlik Satış Müdürü Aydin Bolkar
Pronet Guvenlik'in satış temsilcileri satış sırasında 'iptal/cayma ücreti yok şeklinde bilgi vermektedir'. Bu şekilde dolandırılmış mağdur bir kullanıcı olarak yasal yollarla hakkımı arayacağımı hatırlatır, sözleşmemin iptalini talep ederim. Aksi takdirde tüm mağdur kullanıcılarla bir araya gelecek ve tüm basın organlarına bu haksızlığı duyurarak hakkımızı sonuna kadar arayacağız.

Binlerce insandan haksız yere 250$ almanıza izin vermeyeceğiz!