0 kişi imzaladı. Hedefimiz 15.000.

Çocuklarımızın akademik başarısını; onların yüzlerini güldüren, beyin hücrelerini güçlendiren, çeşitli zeka türlerini ortaya çıkartan, birlikte çalışmanın getirdiği başta özgüven ve başarı olmak üzere bir çok manevi hazzı tadabilmelerine olanak sağlayan müzik dersi ve etkinliklerinden uzak tutarak sağlayamayız. Bu ancak onları mutsuzluğa iter. Mutsuz birey hayattan tat almaz. Haliyle başarılı da olamaz. 5. Sınıf öğrencisi çocuktur. Çocukların neşelerini ellerinden almamalıyız.

Proje okullarında ve 2018 itibariyle tüm okullarda uygulanması planlanan 15 saat ingilizce ağırlıklı hazırlık eğitimi için müzik, görsel sanatlar ve bilişim teknolojileri derslerinden feragat edilmemelidir. Bu konuyla ilgili olarak yol yakınken Sayın Bakanlığımızın gereğini yapacağına inanıyorum."

Bugün emrah imzanı bekliyor!

emrah çalışkan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Proje Ortaokullarda Müzik Dersi Kaldırılıyor! Çocuğun yaratıcılığı ellerinden alınıyor!». emrah ve imza atan diğer 13.258 kişiye katıl.