Proje müelliflerinin teminatı imzasıdır. İmzasız ruhsata HAYIR

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın işleyişe hız kazandırmak için proje muellifi mimar ve mühendislerin imzalarının yapı ruhsatından çıkartılması kararı; mimar ve mühendislerin mesleki anlamda değer kaybına ve yegane teminatının ellerinden alınmasına sebebiyet vermektedir. Bu karar sonucunda ortaya çıkacak sorunlar muellıflerde büyük tedırgınlık oluşturmaktadır. İnşaat sektörünün bu durağan döneminde yapılan uygulama müelliflerde maddi kaygıları artırmaktadır. Yegane teminatımız olan imzalarımızın ortadan kaldırıldığı bu uygulamanın henüz zararları maksimum seviyelere ulaşmamışken bu uygulamadan vazgeçilmesini arz ederiz.Saygıdeğer meslektaşlarım ve tüm branşlardaki müellif arkadaşlarım durumun vehametini kavrayınız lütfen sadece bu kampanyaya destek vermekle yetinmeyip kayıtlı olduğunuz odalarda konuyu dile getiriniz mesleğimize biz sahip çıkmazsak değer vermezsek mal sahıplerı ve müteahhitlerin vicdanına emeğimizi mesleğimizi terk etmiş oluruz desteklerinizi bekliyorum.

Bugün Muhammed Taha imzanı bekliyor!

Muhammed Taha Günerigök bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Proje müelliflerinin teminatı imzasıdır. İmzasız ruhsata HAYIR». Muhammed Taha ve imza atan diğer 168 kişiye katıl.