Başarı

Bu kampanya 110 destekçi ile değişim yarattı!

Sakarya Üniversitesi Rock Topluluğu olarak kulübümüzün çalışmalarını yürütebileceği, başka üniversitelerde de muadiller bulunan (Boğaziçi Üniversitesi Taş Oda, Süleyman Demirel Üniversitesi), müzik stüdyosu olarak kullanabileceğimiz bir oda talep etmekteyiz. Bu odanın bize temini ile hali hazırda Sakarya içerisinde zor olan müzik yapabilmek, bünyemizde bulunan müzisyen arkadaşlarımız adına daha kolay olacak ve onlara daha rahat çalışma imkanı sunulacak. Çeşitli üniversitelerin, benzer topluluklarının müzik dalında kazandığı başarılar bariz olarak ortadayken Türkiye içerisinde ileri gelen bir üniversite olduğunu iddia eden Sakarya Üniversitesinde, Rock Topluluğunun neden bir odası olmasın, o odada neden müzik yapılmasın?

Bugün Sakarya Üniversitesi Rock Topluluğu imzanı bekliyor!

Sakarya Üniversitesi Rock Topluluğu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Prof.Dr. Muzaffer ELMAS: Sakarya Üniversitesi Rock Topluluğu olarak kulübümüzün çalışmalarını yürütebileceği, başka üniversitelerde de muadiller bulunan, müzik stüdyosu olarak kullanabileceğimiz bir oda talep etmekteyiz.». Sakarya Üniversitesi Rock Topluluğu ve imza atan diğer 109 kişiye katıl.