Selçuk Üniversitesinin ulaşım hakkımızı yeniden vermesini istiyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

09.04.2018 tarihinden itibaren Konya Selçuk Üniversitesi Sayın Prof. Dr. Mustafa Şahin'in kararı doğrultusuyla kampüs içerisi yüksek sesli araçların alınmayacağını kararlaştırdı. Bu kararın doğru olduğunu sonuna kadar savunuyorum sonuçta Selçuk Üniversitesi bir eğitim kurumu ve yüksek sesli araçların öğrencilerin dikkatini dağıttığını bir öğrenci olarak gayet iyi biliyorum. Ancak bu kararın uygulanış şeklindeki hata yüzünden tabiri doğru ise kurunun yanında yaş da yanıyor çünkü yazılı belgede yüksek sesten kasıt olarak herhangi bir desibel belirtilmiş değil ve bu ölçümleri bile yapmadan özellikle Racing tipi motorsikletleri sırf şeklinden dolayı 125 cc-200cc-250cc-600cc-1000cc diye ayırmadan üniversite içine almamak öğretim yerine ulaşım hakkını engellemekten başka bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca diğer yüksek sesli-modifiyeli otomobilleri kontrol edilmeden almanın da ayrımcılık olduğunu düşünüyorum.Sonuçta otomobiller de motorsikletlerden daha yüksek ses çıkarabilmekte. Ben bu yazılı belgenin iptal olmasını istemiyorum. Sadece gerekli ölçümler (desibel ya da alternatif bir ölçüm) yapılarak ulaşım hakkımızın geri verilmesini istiyorum. Bu yazıyı ilgili mercilerin değerlendirip biz öğrencilere açıklama yapılmasını arz ediyorum.

Saygılarımla.

Bugün Konya imzanı bekliyor!

Konya Motorsiklet bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN: Selçuk Üniversitesinin ulaşım hakkımızı engellemeyi bırakmasını istiyoruz.». Konya ve imza atan diğer 14 kişiye katıl.