15 dakika kuralına takılan ögrencilerin kaybolan 1 senesinin iadesini istiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Son yapılan ygs sınavında 15 dakika kuralına takılan ögrencilerin ailelerinin ve kendilerinin mutluluklarını , paralarının ve çalınan 1 yılının iadesini istiyoruz. İntihar eden ögrencilerin de getirebilirseniz canlarını geri getirin! Ben 1 dakikayla sınava giremedim kimse hayatının sınavına geç kalmak istemez. Detaya girersek okulu 1 hafta önceden görmeye gittim ve o okulun güvenlik görevlisi tınaztepe yazan her eshotun İzmir 9 eylül İdari ve İktisadi bilimler Fakültesi nden geçtiğini söyledi. İzmirli değilim güvenlik biliyordur dedim ve evden erken çıkmama rağmen eshot başka yere gitti ve 1 dakikayla giremedim sınava. Daha sonra ailemin üzüntüsünden kendim üzülemedim hâla içime atıp mutlu olmaya yks sınavına ( o da değişmezse) çalışmaya çalışıyorum.  60 Tl de az bir ücret değildir  ikinci elden 12 kitap ediyor .  Bazı babalar bu parayı bile zor buluyor ! Sizinde çocuğunuz var bize neden bunu yaptınız neden 1 senemizi çaldınız kısmını artık geçiyorum . Milletvekili nin geç kalan ama sınava giren kızını sınava sokanlardan aldım bu sorunun cevabını çünkü.

Bugün Ayça imzanı bekliyor!

Ayça Kırcalı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Prof. Dr. Mahmut Özer : 15 dakika kuralına takılan ögrencilerin kaybolan 1 senesinin iadesini istiyoruz». Ayça ve imza atan diğer 10 kişiye katıl.