ÖSYM ALES SONUÇLARINA 10'ar PUAN EKLESİN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Binlerce lisans, yüksek lisans hatta doktora mezunu gençlerin işsizlikten kırıldığı günümüzde her şeye rağmen yılmadan çalışıp didinip her bir sınava yahut değişen sisteme bir umut gözüyle bakan eşsiz gençliğin potansiyeli gün geçtikçe köreltilmektedir.  21 Aralık Ales sonucunu gören bunalımına bunalım katmaktadır. Lise de sözel bölümden mezun olmuş üniversite de sözel bölüm okumuş bir kişiden matematik çözmesini beklemek. "Kuşların yüzmeye, balıkların uçmaya zorlanması" gibidir.  Artık önümüzün açılmasını ve hakkımızın iade edilmesini ayrıca da istihdamın tez zamanda artırılmasını büyüklerden arz ediyoruz. Aksi takdirde üzülerek belirtmekteyim ki; Türkiye de önü açılacak bir genç kalmayacaktır. Büyüklerimizin belirttiği gibi hain FETÖ den dolayı oluşan açığı kapatmaya Türk gençleri olarak hazırız.

Bugün Berkay imzanı bekliyor!

Berkay TETİK bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Prof. Dr. Mahmut Özer : ÖSYM ALES SONUÇLARINA 10'ar PUAN EKLESİN». Berkay ve imza atan diğer 165 kişiye katıl.