Kampanya Kapatıldı

A.Ö.F mezunlarına " Örgün Öğretim " vasfı kazandırılsın...

Bu kampanya 3 destekçiye ulaştı

Belirli Açıköğretim üniversitelerinden mezun olan gençler kendilerini ne kadar geliştirirlerse geliştirsinler , iş başvurularında " örgün öğretim " önceliği sebebiyle elenmektedir.Bir şekilde bunu aşmaları durumunda bulundukları firmalarda kadroya alınma , kıdem alma gibi konularda büyük problemler yaşamaktadırlar.

İlgili üniversiteleri , aynı anda iş hayatında çalışarak , tek bir eğitimci yüzü görmeden sadece kendi öğrenme çabaları ve belirli kaynaklarla başarı ile bitirmiş olan bu gençler , kendilerine sorulan " örgün öğretim mezunu musunuz ? " sorusuyla karşı karşıya bırakılmamalıdır.

Bunun aksine gerçekten A.Ö.F ile örgün öğretim mezunu arasında bir fark var ise bu konuda ilgili A.Ö.F 'in bağlı olduğu üniversitelere bir kural getirilmeli ve öğrencilerine gönderdikleri tüm dokümanlara veya bilgilendirme kağıtlarına ;

" Üniversitemizin ilgili bölümü / fakültesi Örgün Öğretim standartlarında değildir.Bu sebeple mezun olmanız durumunda örgün öğretim mezunlarıyla aynı kriterde değerlendirilemeyebilirsiniz."

...uyarısı eklemelidir.

Bugün Umut imzanı bekliyor!

Umut A. bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, Y.Ö.K ( Yükseköğretim Kurulu ): A.Ö.F mezunlarına " Örgün Öğretim " vasfı kazandırılsın...». Umut ve imza atan diğer 2 kişiye katıl.