0 have signed. Let’s get to 100!

「特別秘密法」、「集団自衛権の行使」容認、「安保法制関連案」を強行採決し、そして「準備共謀罪」の成立をめざす安倍首相は「戦争のできる日本」を作ろうと躍起です。しかし、太平洋戦争敗戦以来日本に戦争がなかったのは、武力を国の摩擦に使うことのできない平和憲法があったからです。その憲法を2020年までに改憲したいと、安倍首相は5月に発表しました。私たちはもうだまされません。戦争を起こす同じ過ちは2度と繰り返したくはありません。戦争は国と国の衝突の解決策では決してなく、人類を破滅させるだけのものです。平和憲法を守り、人の命と人権を尊重する真の民主主義、国民主権の国にしてください。

Prime Minister Abe has announced a plan to revise Japan's pacifist Constitution in May. The Abe government has already created a "Secrecy Law", and made our military (over 227,000 so-called self defense force) possible to fight outside Japan by the interpretation of "collective self-defense" , and is now trying to create a "Conspiracy Law". Military force should never be a solution for conflicts between countries. War destroys human beings and this planet. We hope you will change your mind, and create a Japan which is a true democracy and that protects human lives and rights.

Today: No Nukes Action is counting on you

No Nukes Action needs your help with “Prime Minister Shinzo Abe: 海外在住日本人は安倍政権の軍国化に反対します。Overseas Japanese oppose Abe government's militarization.”. Join No Nukes Action and 74 supporters today.