Petition geschlossen.

Në mbështetje të Dr. Shefqet Krasniqit.

Diese Petition hat 49 Unterschriften erreicht

Ne mbeshtetje te Dr. Shefqet Krasniqit, i bëjmë ftesë Qeverise dhe Kryeministrit te R. se Kosovës si dhe Ministrisë së Drejtësis që te jane sa me te kujdeseshem ndaj personalitetit te Hoxhallareve ne pergjithesi si dhe ndaj Dr. Shefqet Krasniqit qe mos te njollosin dinjitetin e  hoxhes se permendur me te padrejt duke ditur se qendrimet e Dr. Shefqet Krasniqit jane publike dhe perputhen plotesisht me shumicen e popullesis dhe religjionit Islam, te cilit i takojne mbi 90 % e popullates se Kosoves. Akuzat ndaj hoxhes se nderuar jane te pabaza, shteti yne Kosova ka probleme reale siç jane: Menaxhimi i keq i shtetit dhe resurseve shtetrore, ekonomia e deshtuar, sistemi i drejtesis i korruptuar, korrupcioni, prostitucioni, papunesia dhe emigrimi i qytetareve....Ne vazhdim iu rikujtojm se dijetari Dr. Shefqet Krasniqi eshte edhe veteran i Ushteris se popullit shqiptare UÇK-së.Populli shqiptare ne pergjithesi eshte ne mbeshtetje te hoxhes se nderuar Dr. Shefqet Krasniqit.

Heute: Bajram verlässt sich auf Sie

Bajram Zendeli benötigt Ihre Hilfe zur Petition „Prime Minister of the Republic of Kosovo: Në mbështetje të Dr. Shefqet Krasniqit.”. Jetzt machen Sie Bajram und 48 Unterstützer/innen mit.