Noi ne iubim Corabia

0 have signed. Let’s get to 100!

Dragi corabieni de pretutindeni,

Am aflat cu stupoare, dupa cum probabil multi dintre voi sunteti la curent, despre planul maret al primariei de a taia nenumarati copaci din orasul nostru. S-a inceput cu actiunea impotriva teilor, iar acum se pare ca este randul brazilor din jurul monumentului din centru sa dispara, motivul ar fi ca primaria, liceul si catedrala nu "s-ar vedea" suficient de bine din cauza acestor brazi. Este de neinteles acest argument mai mult decat ridicol, comentarii ar fi multe, insa macar o intrebare pentru domnii de la primarie: s-a ratacit cineva in Corabia si nu a gasit primaria sau liceul sau catedrala? si asta din cauza...brazilor?

Lasand zambetul amar la o parte (din pacate nu este o gluma), va invit din toata inima sa semnati aceasta petitie prin care ne cerem dreptul ca cetateni ai orasului Corabia sa ne pastram brazii din piata primariei, precum si teii din oras. Noi nu vrem nici "vedere panoramica" cu o primarie care sa troneze peste betoane fara brazi si nici trotuare "cu pavele" dar fara tei si castani. Vrem sa respiram un aer curat si sa ne bucuram de natura si farmecul oraselului nostru.

Noi ne iubim Corabia si vrem sa ne fie respectat acest drept, semnati va rog aceasta petitie.

Va multumesc,

Lavinia Cerasela Ionita

(sau Cesi, cum poate multi dintre voi ma stiu)

Today: Lavinia is counting on you

Lavinia IONITA needs your help with “Primaria Orasului Corabia: Noi ne iubim Corabia”. Join Lavinia and 98 supporters today.