Başarı

TƏLƏBƏLƏRƏ NƏQLİYYATDA(GEDİŞ HAQQINDA)GÜZƏŞT OLUNMASINI İSTƏYİRİK...

Bu kampanya 5.131 destekçi ile değişim yarattı!

Bildiyimiz kimi Azərbaycanda nəqliyyat (avtobus və metro) avqustun 1indən etibarən bahalaşdı. Və bu bahalaşma ilk növbədə tələbələrə görə heç uyğun deyil... Hər bir ölkədə olduğu kimi Azərbaycanda da tələbələrə qarşı çox da böyük olmasa amma müəyyən güzəştlər edilməlidir. Bunlardan birincisi və ən vacibi hər bir tələbənin olmazsa olmazı gündəlik istifadə etdiyimiz nəqliyyatda(avtobus,metro) bəzi güzəştlərin olmasıdır. Bunuda unutmaq olmaz ki, nəqliyyatın gündəlik tələbatını dolduran tələbələrdir və tələbələr üçün bu güzəşt çoxmu??? Yox məncə..! Bunuda xatırladım ki, bugünün tələbəsi sabahın həkimi,mühəndisi,müdiri,naziri və s.ola bilər... Bir sözlə tələbələr bizim gələcəyimizdir... Bu sadəcə bir tələbənin xahişidir. İmza: Tələbə.

Bugün Nərmin imzanı bekliyor!

Nərmin Əsədova bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Prezidentimiz cənab İlham Əliyev: TƏLƏBƏLƏRƏ NƏQLİYYATDA(GEDİŞ HAQQINDA)GÜZƏŞT OLUNSUMAĞINI İSTƏYİRİK...». Nərmin ve imza atan diğer 5.130 kişiye katıl.