0 have signed. Let’s get to 200!

The main perpose of Russian Security services is to collect as many as possible innocent, honest, loyal to the system Russian people, by means of provocations, blackmail and fake cases for court, accusing them in non-existent "treason " with the subsequent sending people to the colonies of a strict regime for 12-15 years. This is to intimidate the Russians even not to think about changing of the regime and to create the appearance of a false "consolidation around the Vertical of Power. It looks like nonsense, but here is one of the vivid examples of this reality. On July 19, 2010 dispatcher of Sochi Airport, honest, loyal to the Motherland man, dedicated husband, loving father of two daughters, professional and respected by all worker,who always helped colleagues Petr Parpulov went with his wife to visit her sister to Georgia. Upon arrival they became the object of blackmail and provocations of the Russian special spy services. Russian agent in Georgia presented himself as a worker of Georgian migration service, calling himself Taras Pipia. He has talked to Peter several times about the weather in Sochi and was interested in schedules of aircraft departures. Peter shared open nothing meaningful information with him. Four years later, the retired Petr Parpulov was detained and charged under article 275 of the Criminal Code of Russia "Treason ". The case was assigned as "top secret", and the accused couldn't even guess what the essence of the claims was. For a long time the investigation actually blackmailed the man: At first he was not allowed to contact relatives. He had being suffering from chronic diseases and was denied any medical care. "Court" sentenced him to 12 years in the colony of strict regime, in May of 2016.
The preparation of the falsified case for the court was carried out by investigators of the regional Krasnodar FSB and prosecutors of the regional prosecutor's office A.Zelensky and C. Tabelsky. The President of Russia rejected the petition for pardon of 62-year-old Peter Parpulova, arrested in March 2014 on charges of treason and serving now sentence in the IR 1 Tambov. It happened on February 8, but only on March 12 his daughter Yulia Parpulov had known about the decision of Vladimir Putin to reject his pardon.
We Urge the United Nations Human Rights Council to help to release
Russian wrongly convicted Peter Parpulova from the Russian prison.

Главная цель Россйских спец служб набрать как можно больше невинных, честных, лояльных системе Россиян и путём провокаций, шантажа и фальсификационных дел для суда, обвинив их в несуществующей "Госизмене " с последующей отправкой в колонии строгого режима на 12-15 лет. Это делается для того, чтобы запугать людей и создать видимость ложной " консолидации" общества .
Вот один из ярких примеров такой реальности. 19 июля 2010 года диспетчер Сочинского Аэропорта ,честный, преданный Родине человек ,прекрасный муж , любящий отец двух дочерей, профессиональный и всем уважаемый работник, всегда помогавший коллегам Пётр Парпулов, вместе с женой поехал в гости к сестре его жены в Грузию, где по приезду они стали объектом шантажа и провокаций Российских спец служб . Российский агент в Грузии представился работником миграционной службы Грузии назвавшись Тарасом Пипия несколько раз беседовал с Петром Парпуловым о погоде в Сочи и интересовался графиками вылетов самолётов. Пётр поделился с ним этой известной всем и открытой ничего не значащей информацией. Спустя четыре года вышедший на пенсию Петр Парпулов был задержан, ему было предъявлено обвинение по статье 275 УК России "Государственная измена". При этом делу был присвоен гриф "совершенно секретно", и обвиняемому оставалось только гадать, в чем именно состоит суть претензий к нему. Долгое время следствие фактически шантажировало мужчину: сначала к нему не пускали родственников, обещая свидание взамен на признание вины, затем пожилому мужчине, страдающему хроническими заболеваниями, отказывали в медицинской помощи. "Суд" приговорил его к 12 годам колонии строгого режима, в мае того же года Верховный суд оставил приговор в силе. Подготовкой фальсифицированного дела для суда занимались следователи Краевого Краснодарского ФСБ и прокуроры Краевой прокуратуры А.Зеленский и С.Табельский.Президент России отклонил ходатайство о помиловании 62-летнего Петра Парпулова, арестованного в марте 2014 года по обвинению в государственной измене и отбывающего сейчас наказание в ИК-1 Тамбова. Случилось это еще 8 февраля, но только 12 марта о решении Владимира Путина стало известно самому осужден ному и его дочери Юлии Парпуловой.
United Nations Human Rights Council (UNHRC) . ПОМОГИТЕ ОСВОБОДИТЬ ИЗ РОССИЙСКОЙ ТЮРЬМЫ ОШИБОЧНО ОСУЖДЁННОГО ПЕТРА ПАРПУЛОВА.https://meduza.io/feature/2015/03/03/samaya-standartnaya-semya-pridratsya-ne-k-chemu

Today: Wolf is counting on you

Wolf Stone needs your help with “President Putin and UNHRC help to release Wrongly convicted Peter Parpulov from prison.”. Join Wolf and 102 supporters today.