Centre escolar segur

Centre escolar segur

Creada
3 de septiembre de 2020
Firmas: 20Próximo objetivo: 25
Apoyar ahora

Por qué es importante esta petición

Els alumnes de l'Escola d'Avinyonet es troben a les portes de l'inici de curs20/21, i aquests dies el professorat ha trobat un forat de bala que va travessar una finestra i va impactar en una de les pissarres digitals d'una de les seves aules.

Després de reunir-el als afectats s'ha pres la decisió de no portar els nens a l'escola el proper 14 de setembre ja que no es garanteixen les mesures de seguretat.

Just al davant de l'escola hi ha 6 cases ocupades per uns individus conflictius, creiem són els autors de el tret, ja que en l'any i mig que porten a la zona tenen diverses denúncies interposades per increpar els pares que porten els seus fills a l'escola, drogues, curses de vehicles, insults i amenaces ...

Ajuda'ns a aconseguir firmes perquè els nostres fills puguin cursar segurs i sense por aquest curs que ja de per si és bastant estrany per a tothom.

La teva signatura ens ajudarà a crear més pressió i ens tinguin en compte perquè aquesta situació canviï, i puguem seguir endavant portant els nens a classe sense problemes.

Estem units i no pararem fins que ens donin una solució ...

Els nens tenen dret a estudiar i els pares a sentir-se tranquils que estaran segurs en el centre escolar.

Moltes gràcies!

Apoyar ahora
Firmas: 20Próximo objetivo: 25
Apoyar ahora