Potpisivanje zabrane političara da proglase rat. Obvezni referendum

0 personas han firmado. ¡Ayuda a conseguir 5.000!


Ratovi ne brani opći interes ljudi niti okoliš, umjesto toga oni su obični poslovi za političare i tvrtke. Ovaj posao koji ubija mnoge ljude i uzrokuje ozbiljne probleme milijunima ljudi, kao što su migracija, glad i olupina desetljećima. Jedna od najvećih opasnosti za ljudsko biće je nuklearna prijetnja koja nas stavlja u opasnost da nestane kao vrsta.

Možemo zaustaviti vlade koje imaju moć napada na druge zemlje, zabranjujući ih međunarodnim standardima i nacionalnim zakonima. Stoga molimo međunarodna tijela i političare u nekoliko zemalja da prisilno podnesu na referendum vojne intervencije izvan nacionalnog teritorija.

Vjerujemo da će nekoliko malih zemalja bez ratnog zapisa biti prvi koji će podržati ovu inicijativu mijenjajući svoje zakone ili da međunarodna tijela promoviraju ove zakonske promjene na svjetskoj razini. U prvom slučaju, očekuje se da ove zemlje prisiljavaju međunarodna tijela da podupru ovu mjeru; Osim toga, s njihovim primjerom, kao is popularnim i medijskim pritiskom, mogu učiniti da svaka zemlja mijenja zakone koji zaustavljaju trenutnu vladu da napadaju drugu zemlju.

Dali smo političarima previše snage, a njegove posljedice su vrlo teške: onečišćenje, nepravde, siromaštvo, ratovi, korupcija, globalno zagrijavanje, uništavanje planeta i uništenje ljudskih vrsta. Sada moramo reagirati na dva načina: oduzimanjem od političara moć odlučivanja o pitanjima koja oštećuju globalne interese, kao u ovoj peticiji, i obvezu ih da donose odluke koje su od koristi svim nama.

To ćemo učiniti od Međunarodnog International Association to Change the World, pomoću pojma peticija. Ovo je prva molba i vjerujemo da će velika zajednica koja potpomogne svojim potpisom desetke tisuća pobjedničkih prijedloga vjeruju da su naša nova prijedloga korisna i oni ih također potpišu.

Više informacija o našem projektu možete pronaći na www.iachangetheworld.org i možemo vas informirati o našim kvartalnim zahtjevima, ako nas prate na našoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/International-Association-to-Change-the-World-Hrvatski-1836161583066436/