Kampanya Kapatıldı

Fenerbahçe Futbol Takımının Başına Yılmaz Vural Getirilsin

Bu kampanya 8 destekçiye ulaştı

Fenerbahçe Spor Kulübü futbol branşının almış olduğu sonuçların başarısızlıklarla dolu olması, kulübün sürekli aynı hatayı tekrarlaması ve "HALKIN TAKIMI FENERBAHÇE" olan Fenerbahçe Spor Kulübü'nü yıllardır kendi kendilerine yöneten ve hiç bir başarı elde edemeyen sayın başkana, asbaşkana, basın sözcüsü ve kongre üyelerine duyurumuzdur.

Fenerbahçe Spor Kulübü herhangi biri/birilerinin ve/veya kurum/kuruluşun mal varlığı değildir. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün sahibi 25 milyon Fenerbahçe Taraftarıdır.

4.11.2017 tarihinde Osmanlıspor FK ile oynanan futbol maçı sonrası futbol takım oyuncularının ve teknik direktörünün artık kanıtlayabileceği bir başarı kalmamıştır. Teknik direktör sayın Aykut Kocaman'a bu zamana kadar yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eder, hem kendini hem de takımı daha fazla yıpratmamasını temenni ederiz.

Basında da büyük yankı uyandıran "Fenerbahçe Aykut Kocaman ile yollarını ayırdı", "Fenerbahçe yeni teknik direktör arıyor" gibi iddiaların üzerinden değil son 3 sezondur yeni futbolcu ve teknik direktörler ile yeni vaatler verilip hiç biri yerine getirilememesi üzerine Halkın Takımı Fenerbahçe'ye, taraftarın istediği teknik direktörün getirilmesini istiyoruz. Biz taraftarlar Teknik Direktör görevinde kendisinin de sözlü ve yazılı olarak dile getirdiği sayın Yılmaz Vural'ı görmek istiyoruz.

Yılmaz Vural Türkiye'nin en fazla maç oynatmış, başarılı, tecrübeli, Almanya futbol disiplinine sahip teknik direktörüdür. Kendisi bir çok kez sözlü ve basılı olarak Fenerbahçe'de teknik direktör görevinde bulunmak istediğini beyan etmiştir.
Biz Halkın Takımı Fenerbahçe'nin sahipleri taraftarlar olarak Spor Toto Süper Lig devre arasına kadar teknik direktörlük görevine Yılmaz Vural'ın getirilmesini istiyoruz. Nedeni ise sayın Yılmaz Vural'ın görevi layığıyla yapacağına olan inancımız ve gözler önünde olan başarısıdır. Gereğinin yapılmasını arz ederiz.

Bugün Mustafa imzanı bekliyor!

Mustafa Tuna bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «posta@1907.org: Fenerbahçe Futbol Takımının Başına Yılmaz Vural Getirilsin». Mustafa ve imza atan diğer 7 kişiye katıl.