BAKIRKÖY KÜLTÜR KİTAPCILAR KÖPRÜSÜNE DOKUNMA...

0 haben unterschrieben. Nächstes Ziel: 100.

Merhaba;
Duyurudur..!
İstanbul’un Bakırköy ilçesinde bulunan Kültür Köprüsü bilinen adı ile ‘’Kitapçılar Köprüsü’’ üzerindeki kitapcilar Devlet Demir Yolları’nın işletmesine bağlıdırlar. Köprüye adını veren 25 Yıllık kiracısı kitapçıları çevre düzenlemesi adı altında bir bildiri ile burayı tahliye etmelerini istemiştir.
Bu insanlar orada büyük paralar kazanmak amacıyla değil, hayatlarını idame ettirmek ve öğrenci kardeşlerimize yardımcı olmak için bulunmaktadır.
Ayrıca burada yıllarca tren yoktu kaldırılmıştı bir yetkili gönderip kiranı ödeyebiliyormusun? İşlerin nasıl, istasyona gelen giden yok, tren yok senin kiranda indirimde bulunalım demeyen Devlet Demir Yolları istasyona Marmaray’ın gelmesiyle bir anda çevre düzenlenmesi çıkarıp insanları yerinden yurdundan etmek istemektedir.
Sizden istirham ederim araştırın ve paylaşın kimse rant elde edilmesi için yerinden yurdundan olmasın. Profilinde paylaşım yapan herkese çok teşekkür ederim.
#DDYKITAPCILARASAHIPCIK #DDY #DDYDUYARLIOL #DDYKULTURUNESAHIPCIK #BAKIRKOY #BAKIRKOYKULTURUNESAHIPCIK
#BAKIRKOYUYUMA #SESSİZKALMA #DEVLETDEMIRYOLLARI