Petition Closed
Petitioning Politia Capitalei and 3 others

Cerem arestarea lui Puya pentru instigare publica la ucidere

Codul Penal - Art. 324
Instigarea publica si apologia infractiunilor

Fapta de a îndemna publicul prin grai, scris sau prin orice alte mijloace, de a nu respecta legile, ori de a savârsi fapte ce constituie infractiuni, se pedepseste cu închisoare de la 3 luni la 3 ani, fara a se putea depasi pedeapsa prevazuta de lege pentru infractiunea la savârsirea careia s-a instigat.

Daca fapta prevazuta în alin. 1 este savârsita de un functionar public care îndeplineste o functie ce implica exercitiul autoritatii de stat ori de catre o persoana dintre cele prevazute în art. 160, pedeapsa este închisoarea de la unu la 5 ani, fara a se putea depasi pedeapsa prevazuta de lege pentru infractiunea la savârsirea careia s-a instigat.

Daca instigarea publica a avut ca urmare savârsirea infractiunii la care s-a instigat, pedeapsa este cea prevazuta de lege pentru acea infractiune.

Purtarea în public a unei uniforme, embleme, insigne sau altor asemenea semne distinctive neautorizate, în scopurile aratate în alin. 1, se pedepseste cu închisoare de la 3 luni la 3 ani.

Cu aceeasi pedeapsa se sanctioneaza laudarea în public a celor care au savârsit infractiuni sau a infractiunilor savârsite de acestia.

Letter to
Politia Capitalei
Politia Romana
Judiciar Politia Romania
and 1 other
Prevenirea Criminalitatii
Codul Penal pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 3 ani persoana care instiga public la fapte ce constituie infractiuni.
Puya a instigat in mod public la uciderea cainilor, implicit incalcarea legii in vigoare in cadrul unui eveniment si in mod repetat in mass-media.

http://www.wowbiz.ro/puya--atac-dur-de-pe-scena--la-adresa-iubitorilor-de-caini--cand-cutu-cutu-si-grivei-se-dau-la-copiii-mei-iau-pusca-si-trag-in-ei_69331.html

Va rugam sa luati masurile legale care se impun in acest caz si sa nu mai treceti cu vederea abuzurile.

Va multumim

Un Om started this petition with a single signature, and now has 7,052 supporters. Start a petition today to change something you care about.